Ontdek de Jeep Grand Cherokee

De Jeep Grand Cherokee biedt van oudsher een perfecte balans van kracht en comfort. Met zijn nieuwe frontgrille, nieuwe interieurdesigns, nieuwe technologie en verder geperfectioneerde rijeigenschappen onderstreept hij zijn status als meest bekroonde SUV ooit.

Prijs vanaf:
€ 114.190,-
Bekijk de prijslijst

De Grand Cherokee bewijst al zo’n twintig jaar dat originaliteit en een innovatief design de basis voor succes zijn. Dat geldt nu meer dan ooit tevoren. Met zijn indrukwekkende terreineigenschappen, royale grondspeling en grote vermogen illustreert de nieuwe Grand Cherokee de vooruitgang.

De Jeep Grand Cherokee Summit stelt u in staat de meest uitdagende rijomstandigheden het hoofd te bieden zonder ook maar de minste concessie te doen op het gebied van stijl, comfort en klasse.

Het gebruiksvriendelijke Uconnect-systeem van de Jeep® Grand Cherokee biedt u de modernste multimediatechnologie om permanent contact met de buitenwereld te houden. Via het 8,4-inch touchscreen in het dashboard hebt u toegang tot alle audio-, communicatie- en navigatiefuncties aan boord.

Jeep Grand Cherokee