Ontdek de Jeep Wrangler

De Jeep Wrangler is een legendarische auto die altijd met z’n tijd mee is gegaan. Met de nieuwe 4xe Plug-in Hybrid is hij nu geëvolueerd tot een innovatieve plug-in hybride zonder ook maar iets kwijt te raken van zijn oorspronkelijke kwaliteiten: ongeëvenaarde kracht, een iconisch design en een onverminderd sterke drang naar avontuur.

Prijs vanaf:
€ 82.990,-
Bekijk de prijslijst

De nieuwe Jeep Wrangler 4xe Plug-in Hybrid gaat de nieuwe uitdagingen van mobiliteit aan met behoud van de hoeksteenkenmerken die hem legendarisch hebben gemaakt. De combinatie van de elektromotor en de turbobenzinemotor levert tot 380 pk in combinatie met 637 Nm koppel, zelfs bij lage toerentallen.

De hybride evolutie van de Wrangler respecteert de traditionele prestaties van Jeep SUV's en verbetert hun efficiëntie. In de hybride modus is het verbruik en de uitstoot lager in vergelijking met thermische motoren. Het is in de volledig elektrische modus mogelijk om meer dan 53 km* te rijden in volledige autonomie, zonder CO2 te produceren. 

Plug-in hybride mobiliteit zorgt er niet alleen voor dat de off-roadprestaties van de Wrangler behouden blijven, maar verbetert deze ook. Dankzij de elektromotor, die in combinatie met de Turbo-benzinemotor werkt, is hij in staat om zelfs bij lage toerentallen het maximumkoppel te leveren, wat de Crawl Control verbetert. De Wrangler 4xe onderscheidt zich ook door zijn vermogen om volledig elektrisch 4x4 te rijden, zelfs in een lage versnelling.

Jeep Wrangler