Ontdek de Jeep Wrangler

Met zijn herziene design en markante led-koplampen en -achterlichten is de nieuwe Jeep Wrangler helemaal van deze tijd. Maar met zijn herkenbare looks laat hij ook zien dat hij meer dan 70 jaar Jeep-traditie met zich meedraagt.

Prijs vanaf:
€ 83.490,-
Bekijk de prijslijst

De Jeep Wrangler is legendarisch. Met ultieme offroad prestaties, een avontuurlijke uitstraling en een oersterkte constructie kan de Jeep Wrangler elke uitdaging aan. De Wrangler is leverbaar in 3 verschillende uitvoeringen; de stoere Sport, de luxe Sahara en de alleskunner Rubicon.

Hoogwaardige materialen, verbeterde geluidsisolatie en geavanceerde infotainment-technologie maken het interieur van de nieuwe Jeep Wrangler tot een omgeving die uitnodigt tot ontspannen genieten. Stoere details en de alom aanwezige verwijzingen naar het rijke Jeep®-verleden zorgen daarbij voor een inspirerende sfeer van avontuur en vrijheid.

Met zijn beproefde 4x4-techniek, versterkte askokers, grotere remmen, robuuste stalen bodembeschermplaten en optioneel verkrijgbare 32-inch banden brengt de Jeep® Wrangler u verder dan u ooit voor mogelijk zult hebben gehouden.

Jeep Wrangler