De nieuwe Lancia Ypsilon

Ontdek de magie van de nieuwe Ypsilon.

En laat je betoveren door zijn stijl.

voorkant ypsilon

EEN NIEUW GEZICHT

De nieuwe Lancia Ypsilon weet een perfecte balans te vinden tussen dynamiek, klasse en karakter. Zijn nieuwe front- en bumpergrille met honingraatmotief geven hem een zelfbewuste uitstraling die hem nog verleidelijker maakt. Ook de achterbumper is nieuw ontworpen en vormt nu een vloeiende voortzetting van het lijnenspel van de zijkanten.

galerij Ypsilon

NIEUWE KLEUREN

Het kleurenpalet voor de Ypsilon is uitgebreid met twee nieuwe lakkleuren: het frisse en glamourrijke Avorio Chic en het fascinerende Blu di Blu, een eigentijdse interpretatie van de klassieke Lancia-kleur ‘Blu Lancia’.

UCONNECT™150921_Lancia_Nuova-Ypsilon_19

Nieuw in het dashboard van de Lancia Ypsilon is het 5-inch touchscreen van het Uconnect™-infotainmentsysteem. Dit systeem kun je rechtstreeks koppelen aan je smartphone om je eigen muziek af te spelen via de speakers in de auto of je social media-kanalen op het scherm te volgen. Het systeem is ook verkrijgbaar in een versie met digitale radio (DAB) of geïntegreerd navigatiesysteem, waarbij je onder andere actuele verkeersinformatie op het scherm kunt laten weergeven.

EEN NIEUW KARAKTER

Ook van binnen is de Ypsilon vernieuwd, met nieuwe bekledingsstoffen en kleurstellingen. Afhankelijk van het uitrustingsniveau heb je de keuze uit stof met diagonaal blokpatroon, velours met origineel chevron-motief en gecapitonneerd leder, stijlvol gecombineerd met inzetstukken van Dinamica® eco-suède.

YPSILON ECOCHIC

Milieubewust rijden hoeft niet saai te zijn: de Lancia Ypsilon bewijst het. In de EcoChic-variant is hij uitgerust met de uitermate milieuvriendelijke TwinAir Turbo CNG-motor op aardgas en benzine die minimale uitlaatemissies koppelt aan lage kilometerkosten. De ideale keuze voor iedereen die een bijdrage aan een schoner milieu wil leveren, maar dat ook graag in stijl doet.

Lancia Ypsilon, voor wie op de details let

De Ypsilon is voorzien van een zuinige en sterke 0.9 TwinAir turbomotor. Uiteraard is de Ypsilon voorzien van een start&stop-systeem, voor optimaal eco-vriendelijk rijden. Er zijn drie uitrustingsniveaus beschikbaar.

Actuele voorraad Ypsilon Elefantino & Elefantino Plus

Ik wil meer informatie over een nieuwe Lancia Ypsilon