Rijdt u straks als een van de eersten in de Fiat Ducato Electric?

Registreer nu uw interesse!

De Fiat Ducato electric wordt elektrisch! Schrijf u nu in bij Mobility Group Haaker om als een van de eersten in de Ducato Eletric te kunnen rijden. Met het indrukwekkende laadvermogen van maximaal 1.950 kilogram is de elektrische uitvoering een échte Ducato gebleven.

100 procent elektrisch, 100 procent Ducato. De cijfers van de Ducato Electric zijn indrukwekkend. We kunnen de bedrijfswagen vanaf later dit jaar leveren in alle koetswerkvarianten en met alle laadvolumes, tot maximaal 17 m3. De elektrische Ducato is uniek, geen enkele andere elektrische bedrijfswagen heeft een laadvermogen van maar liefst 1.950 kilogram. Door de slimme plaatsing van de batterijen gaat er geen laad- of interieurruimte verloren.

Omdat niet elke vervoersvraag gelijk is, bieden we de Ducato Electric aan met configureerbare batterij-inhoud, zodat u zelf kunt kiezen welk rijbereik past bij uw mobiliteitsbehoefte. De Ducato Electric heeft een vermogen van 90 kW (122 pk) en een koppel van 280 Nm, dat altijd direct beschikbaar is.

Ik ben geïnteresseerd in de Fiat Ducato Electric

Graag blijf ik op de hoogte van het laatste nieuws.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Fiat Ducato Electric


Tags: