Schade aan uw auto?

Heeft u onverhoopt schade aan uw Fiat, Lancia, Jeep of een ander merk, dan kunt u terecht bij Mobility Group Haaker. Op onze schade-afdeling staan drie schade-herstellers klaar om uw kostbare bezit te herstellen.

Mobility Group Haaker is aangesloten bij FOCWA en de Stichting Schadegarant en is erkend servicepunt voor Chrysler en Dodge.

Maak een afspraak

FocwaFocwa

Bij een FOCWA-bedrijf bent u verzekerd van:

  • kwaliteit
  • goed opgeleid personeel
  • optimale bedrijfsuitrusting
  • garantie op de uitgevoerde werkzaamheden
  • uitstekende service (veelal verzorging van de complete afhandeling met uw verzekering)

FOCWA-bedrijven houden zich aan alle wettelijke eisen op het gebied van Arbozorg en Milieu.

Stichting SchadegarantStichting Schadegarant

De Stichting Schadegarant behartigt de zakelijke belangen inzake autoschade-afwikkeling voor zeventien werkmaatschappijen van acht verzekeringsconcerns.

Merkgarantie en kwaliteit

Het doel van Mobility Group Haaker en de Stichting Schadegarant is de efficiëntie en de kwaliteit van het totale schadeherstelproces vergroten bij de consument. De kwaliteit van het herstel van de schade is gegarandeerd.

Als u de schade aan uw auto bij Mobility Group Haaker laat herstellen, dan krijgt u als klant merkgarantie. Merkgarantie betekent dat de schade door of onder supervisie van de dealer hersteld wordt, conform de hoge eisen die automobielfabrikanten hieraan stellen. Het merkgarantiebewijs is voor u als klant het tastbare bewijs dat uw kostbare bezit is hersteld volgens fabrieksspecificaties, dat hierbij originele onderdelen gebruikt zijn en dat de waardedaling van uw auto zoveel mogelijk wordt beperkt.

Kostenloos vervangend vervoer

Schade aan uw voertuig is vaak vervelend. Het scheelt enorm als uw verzekeringsagent is aangesloten bij Stichting Schadegarant. Als u auto onverhoopt schade heeft bent u de auto vaak een aantal dagen kwijt, omdat de schade hersteld moet worden. Schadegarant en Mobility Group Haaker zorgen ervoor dat u tijdens de reparatie niet zonder vervoer hoeft te zitten. U krijgt gratis vervangend vervoer aangeboden gedurende de reparatieperiode. De reparatieperiode proberen we natuurlijk zo kort mogelijk te houden.

Nog meer voordelen van Schadegarant

Mobility Group Haaker neemt de afwikkeling van de schade in geval van Schadegarant graag van u over. U hoeft alleen de schade te melden bij uw verzekering en de verdere afhandeling wordt door Mobility Group Haaker geregeld. U kunt denken aan het regelen van een expert voor expertise van de schade, het schadetaxatierapport opstellen, het verzorgen van gratis vervangend vervoer, het verzorgen van de financiële afwikkeling, enz.

Alle reden dus om uw autoschades bij Mobility Group Haaker voor reparatie aan te bieden.

Afspraak maken?

Maak direct een afspraak met onze werkplaats voor schadeherstel. Heeft u vragen of wilt u meer informatie, stuur ons een bericht, of neem contact op met een van onze vestigingen.

Afspraak maken