Alfa Romeo Tonale Edizione Speciale 130PK Hybrid

De Alfa Romeo Tonale debuteert als zeer compleet uitgeruste ‘Tonale Edizione Speciale 130PK Hybrid’-versie boordevol techniek, sportiviteit, features en 5 jaar garantie.

Alfa Romeo kondigt aan dat de Tonale vanaf nu ook in Nederland besteld kan worden. Als introductieversie verschijnt de Tonale als bijzonder rijk uitgeruste ‘Tonale Edizione Speciale 130PK Hybrid’ en zal beschikbaar zijn in een hybride configuratie met een 130PK sterke 1.5-liter 4-cilindermotor die gekoppeld is aan een nieuwe 7-traps automatische transmissie met dubbele koppeling.

De Tonale Edizione Speciale 130PK Hybrid zit boordevol technologie en specificaties. Zo staat hij op 20” lichtmetalen siervelgen met daarachter rode remklauwen en beschikt hij onder meer over matrix Full LED adaptieve verlichting voor, DSV-suspensie en privacy glas. 

Het interieur is voorzien van ‘ambient lighting’, alcantara stoelbekleding, met leer bekleed sportstuur, aluminium schakelflippers en instapsierlijsten, 10,25’’ touchscreen radio met spraakbediening & navigatie – CarPlay / Android Auto + draadloos oplaadpad, handsfree elektrisch bedienbare achterklep, parkeersensoren voor en achter, achteruitrijcamera, keyless entry, verkeersbordherkenning en iACC (Intelligent Adaptive Cruise Control).

Fully connected 

Alfa Romeo levert de Tonale standaard met een volledig nieuw infotainment-systeem, inclusief Android-besturingssysteem, 4G-connectiviteit en Over-the-Air (OTA) updates. Het systeem omvat een digitaal 12,3-inch scherm, een 10,25-inch touchscreen en een geavanceerde multitasking-interface, waardoor alles in één oogopslag te zien is. Met een gecombineerd beeldschermformaat van 22,5 inch zijn de twee Full TFT-schermen toonaangevend in deze klasse.

De luxe en sportieve Alfa Romeo Tonale Edizione Speciale 130PK Hybrid kost inclusief belasting en afleverkosten € 46.080. Hij wordt voor de zomer bij de Nederlandse Alfa Romeo dealers verwacht. 

Tags: