Deze actie is verlopen

Bekijk hier een overzicht van de actuele acties bij Mobility Group Haaker.

Tweede Fiat 500 Hybrid voor de halve prijs!

Waanzinnige Black Friday-deals bij MGH!

Alleen van maandag 22 tot en met vrijdag 26 november: bij aanschaf van een Fiat 500 Hybrid een tweede Fiat 500 Hybrid voor de halve prijs! Of profiteer van de private lease-aanbieding vanaf slechts 199 euro per maand. Tweede Fiat 500 Hybrid voor de halve prijs! Kom langs bij Mobility Group Haaker.

Echt waar??!! In de week van Black Friday krijg je bij MGH een tweede Fiat 500 Hybrid voor de halve prijs!

Was je al aan ‘t kijken naar een nieuwe Fiat 500, dan is dit hét moment om je slag te slaan. Samen met je buren, een collega, een vriend of vriendin.

MGH pakt graag uit voor Black Friday. De hele week lang – dus niet alleen op vrijdag – kun jij een bestelling plaatsen van jouw favoriete Fiat 500 Hybrid. Mobility Group Haaker zorgt dan dat je jouw tweede Fiat 500 Hybrid voor de halve prijs krijgt.*

Hybride en naadloos

Dankzij de introductie van de hybridetechnologie is de Fiat 500 efficiënter en heeft de auto een lagere CO2-uitstoot. Ook biedt deze een meer verfijnd en ontspannen rijgevoel. Het hybridesysteem is zelfladend en vereist geen plug-in systeem, zodat je zorgeloos kan rijden in en buiten de stad.

Private Lease

Profiteer tijdelijk van de Black Friday private lease-aanbieding, vanaf slechts 199 euro per maand! Op basis van 7.500 kilometers per jaar en een looptijd van 60 maanden. Neem voor meer informatie contact op met MGH. Of nog beter, kom gelijk langs!

Claim deze actie!


Fiat 500 Hybrid Dankzij zijn mild hybrid-technologie is de Fiat 500 duurzamer, schoner en zuiniger dan ooit.

Fiat 500 Hybrid

Belangrijkste standaarduitrusting

  • Lichtmetalen velgen
  • 7 inch Uconnect-radio met Bluetooth, DAB & USB
  • Apple Carplay en Android auto
  • Airconditioning
  • Cruise control

Meer informatie


Neem contact met mij op

  • Mijn gegevens

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

* De korting zal worden verwerkt door per voertuig 25% in mindering te brengen op de zogenaamde fiscale waarde, op basis van de huidige prijslijst 2021. Dit is de netto catalogusprijs van het voertuig inclusief accessoires die af-fabriek in het voertuig zijn gemonteerd, vermeerderd met BTW en BPM. De actie is geldig voor klantorders geplaatst van 22 november 2021 t/m 26 november 2021. De actie is voorbehouden voor consumenten en enkel van toepassing op de Fiat 500 Hybrid. De actie is niet geldig in combinatie met andere acties, niet geldig voor fleet- en (private) leaseorders en niet inwisselbaar tegen contanten. Foto kan afwijken van de werkelijkheid. De getoonde prijzen, afbeeldingen en specificaties zijn indicatief en kunnen te allen tijde zonder voorafgaande kennisgeving worden gewijzigd.