Fiat 500E Private Lease voordeel

Twee elektrische Fiat 500E-modellen kun je nu met private lease voordelig rijden. Het all-in maandbedrag begint al bij 329 euro per maand. 

Een elektrische auto rijden hoeft je niet de hoofdprijs te kosten. Zeker niet nu Leasys, de leasemaatschappij van Fiat, een aantal bijzondere aanbiedingen heeft. Ga tijdig een nieuw private leasecontract aan voor de duur van 60 maanden en het kilometrage van 7.500 km/jaar. Het voordelige ‘Budget’ maandtarief voorziet in alle vaste kosten en diensten. Dit zijn je mogelijkheden.

Lease de instapuitvoering Fiat 500E Action Berlina voor de bodemprijs vanaf 329 euro per maand inclusief btw – zolang de voorraad strekt. Of privélease het topuitrustingsniveau 500e Icon Berlina, dat is nu al mogelijk vanaf 435 euro per maand. Eerstgenoemde is een voorraadmodel, de actie geldt daarom slechts ‘zolang de voorraad strekt’.

Op Leasys Private Lease-aanbod is het Keurmerk Private Lease van toepassing. De Fiat-dealer vraagt het leaseproduct voor je aan en voert alle diensten uit. Vraag de dealer ook naar de uitbreidingsmogelijkheden.

Update

De Fiat 500E 3+1 en 500E Cabrio zijn niet langer voordelig te privéleasen.

Fiat 500e

Tags: