Fiat Professional Bedrijfswagenweken

Veel korting en financiering met 0 procent rente

MGH organiseert van 19 maart tot en met 6 april 2021 de Fiat Professional Bedrijfswagenweken. Tijdens de actieperiode profiteer je van 0 procent rente, voorraadkorting en extra uitrusting.

De Fiat Bedrijfswagenweken zijn er weer. Dit keer kun je kiezen uit twee deals: geen rente bij de financiering van een nieuwe bedrijfswagen en rijk uitgeruste voorraadmodellen met prijskortingen tot 10.000 euro.

Fiat Professional Bedrijfswagenweken

0 procent rente

Financiering van een nieuwe Fiat bedrijfswagen is nu mogelijk tegen 0% rente. Het maakt daarbij niet uit welke model of welke uitvoering je kiest en ook niet of de auto uit de voorraad komt of nieuw wordt besteld. Deze deal is te combineren met een van de andere deals tijdens de bedrijfswagenweken.

PRO versies met extra veel voordeel

Tijdens de Fiat Bedrijfswagenweken koop je de PRO versies van de Talento en Ducato extra voordelig. De auto’s zijn direct uit voorraad leverbaar. De Talento PRO heeft een vanafprijs van 17.975 euro, standaard met o.a. radio met touchscreen navigatie, airconditioning, elektrische ramen, centrale deurvergrendeling met afstandsbediening, trekhaak, volwaardig reservewiel en nog veel meer.

Fiat Ducato PRO

De Ducato PRO is er vanaf 18.450 euro, standaard met o.a. Radio met touchscreen navigatie, airconditioning, elektrische ramen, achteruitrijcamera, tablet & smartphone houder, cruise control, centrale deurvergrendeling met afstandsbediening en nog veel meer.

Rijden binnen 10 dagen

Kiest u voor een van onze voorraadmodellen, dan rijdt u al binnen 10 dagen weg!

Voorwaarden

Vraag uw verkoopadviseur naar de exacte voorwaarden.

Bekijk de voorraad

Tags: