Fiat 500X Sport: de kracht van verleiding

Nu met 2.000 euro introductiekorting!

De Fiat 500X-range is uitgebreid met een nieuw topmodel, de dynamische 500X Sport. Deze is nog rijker uitgerust, heeft een stoerder uiterlijk, rijdt scherper en heeft nog meer veiligheidsvoorzieningen. De nieuwe uitvoering is nu leverbaar voor een scherpe introductieprijs van 26.250 euro, inclusief 5 jaar garantie.

De nieuwe Fiat 500X Sport biedt betere prestaties, is wendbaarder, veiliger en staat garant voor nog meer plezier. De stoer ogende stads-SUV is ten opzichte van de andere 500X-uitvoeringen zowel cosmetisch als technisch grondig aangepast.

De side skirts en brede wielkastranden in carrosseriekleur, de brede diffuser-achtige achterbumper, het verchroomde dubbele uitlaateindstuk en de full-led-verlichtingssystemen vergroten zijn sportieve looks. Binnenin is de Fiat 500X Sport verfraaid met donkergrijze bekleding, een speciale grafische uitvoering van het TFT-instrumentenpaneel, een aluminium pookknop, een techno-lederen sportstuur en een titaniumgrijs dashboard.

De Fiat 500X Sport is te koop bij Mobility Group Haaker voor een scherpe introductieprijs, vanaf 26.590 euro. U krijgt maar liefst 2.000 euro korting! De Fiat 500X is verkrijgbaar met twee hypermoderne benzinemotoren, de 120 pk sterke 1.0 FireFly en de 1.3 FireFly met 150 pk en DCT-automaat.

Nieuwe Fiat 500X Sport op voorraadFiat 500x SportVoorwaarden
De actie is geldig tot en met 30 maart 2020, bij aankoop van een nieuw, ongeregistreerd model. Bovengenoemde vanafprijzen zijn inclusief btw, bpm en alle kosten die gemaakt moeten worden om de auto rijklaar te maken. De getoonde afbeelding kan afwijken van het werkelijke product. Prijswijzigingen en typefouten voorbehouden. De gecommuniceerde actie is alleen geldig voor particuliere aankopen.

Tags: