Kom proefrijden in de nieuwe Fiat 500 Hybrid

Speciale Launch Edition nu verkrijgbaar

Nu bij Mobility Group Haaker: de nieuwe Fiat 500 Hybrid. De zeer compleet uitgeruste Launch Edition, met onder meer duurzame bekleding gemaakt van gerecyclede materialen, is nu verkrijgbaar vanaf € 18.330,- inclusief € 1.500,- korting!

Probeer nu de nieuwe Fiat 500 Hybrid! Wij hebben een van de eerste exemplaren van Nederland klaar staan voor een proefrit. Ervaar zelf de compleet nieuwe motor met mild hybrid-ondersteuning. De 500 Hybrid is zuiniger, schoner, stiller en tot 955 euro goedkoper. De nieuwe lichtgewicht benzinemotor heeft een vermogen van 70 pk en wordt ondersteund door een slimme starter-generator, die ondersteunt bij het accelereren. De accu wordt automatisch opgeladen door het hybridesysteem. Het resultaat: een tot 20 procent lager verbruik ten opzichte van de oude 1.2-motor.

Hybrid Launch Edition

Speciaal voor de introductie van de 500 Hybrid heeft Fiat de exclusieve Launch Edition samengesteld. Die wordt geleverd in de bijzondere kleur Verde Rugiada, die ook in het interieur terugkeert. De stoelen van de Hybrid Launch Edition zijn bekleed met Seaqual Yarn, dat is geweven van speciaal materiaal dat is afgeleid van gerecycled plastic. Deze bekleding is niet alleen milieuvriendelijk, maar zorgt ook voor een exclusieve uitstraling.

Uiteraard is de Fiat 500 Hybrid Launch Edition rijk uitgerust, met onder meer het Uconnect multimediasysteem met 7 inch touchscreen, Apple CarPlay en Android Auto, DAB+-radio en live services. Ook cruise control, airconditioning, parkeersensoren, 16 inch lichtmetalen wielen en een 7 inch digitaal instrumentarium zijn standaard.

De nieuwe Fiat 500 Hybrid is er al vanaf € 15.735,-. De zeer complete en exclusieve 500 Hybrid Launch Edition is tijdelijk leverbaar vanaf € 18.330,- inclusief € 1.500,- korting!

Fiat 500 Hybrid op voorraad Maak nu een proefrit

Bekijk alle nieuwe Fiat 500 en 500C voorraadauto’s

Fiat 500 Hybrid


Tags: