Deze actie is verlopen

Bekijk hier een overzicht van de actuele acties bij Mobility Group Haaker.

Nieuwe Fiat met veel BPM-voordeel en meer!
Binnenkort wordt de belasting verhoogd – sla nog snel uw slag met extra voorraadvoordeel!

Binnenkort gaat het BPM-bedrag op nieuwe auto’s omhoog, soms wel met een paar duizend euro. Door nu te kiezen voor een nieuwe Fiat uit voorraad profiteert u nog van het lage BPM-tarief. Daarnaast geldt een aantrekkelijk voorraadvoordeel op diverse modellen.

Voor welke Fiat u ook valt, het is gunstig om de aanschaf niet langer uit te stellen. Wanneer u over enkele maanden beslist betaalt u onnodig veel belasting voor precies dezelfde auto. Daarbij profiteert u nu van een aantrekkelijk voorraadvoordeel op diverse modellen en uitvoeringen. Of u nu gaat voor de sportieve Fiat 124 Spider, een hippe Fiat 500 of een praktische Panda, Punto of Tipo: snel beslissen was nog nooit zo belonend.

Neem contact met mij op


Modellen

Fiat 124 Spider

Fiat 124 Spider nu tot € 3.550 voordeel!

De sportieve Fiat 124 Spider, tijdelijk met € 2.750,- voorraadvoordeel. Daarbij krijgt u het Pack Premium, met onder meer een achteruitrijcamera, keyless entry en navigatie, helemaal voor niks. Dat is nog eens € 800,- voordeel!

Inruilvoorstel ProefritBekijk voorraad

Fiat 500

Fiat 500 nu tot € 3.200 voordeel!

Om zoveel mogelijk mensen te laten profiteren van het lage BPM-tarief hebben wij extra Fiat 500’s op voorraad genomen. Naast het lagere belastingtarief ontvang je tot wel € 3.200 euro voorraadvoordeel!

Inruilvoorstel ProefritBekijk voorraad

Fiat 500L

Fiat 500L nu tot € 4.000 voordeel!

De ruime Fiat 500L is al een praktische keuze, met zoveel voordeel is hij nóg aantrekkelijker. Het voorraadvoordeel loopt namelijk op tot wel 4.000 euro!

Inruilvoorstel ProefritBekijk voorraad

Fiat 500X

Fiat 500X nu tot € 2.000 voordeel!

Een kekke cross-over hoeft helemaal niet duur te zijn! Koop nu nog je 500X tegen het voordelige belastingtarief en profiteer van een voorraadvoordeel dat oploopt tot € 2.000,- !

Inruilvoorstel Proefrit • Voorraad 500X: City, Off-Road

Fiat Panda

Fiat Panda nu tot € 1.000 voordeel!

De Fiat Panda is een praktische supermini met een klein prijsje. Met het lage BPM-bedrag blijft dat zo, terwijl u nu ook nog profiteert van maximaal 1.000 euro voorraadvoordeel!

Inruilvoorstel ProefritBekijk voorraad

Fiat Punto

Fiat Punto nu tot € 1.200 voordeel!

De Fiat Punto heeft nog altijd fraaie vormen en een immer lage prijs. Zeker nu je het aantrekkelijke BPM-tarief kunt combineren met een voorraadvoordeel tot 1.200 euro!

Inruilvoorstel ProefritBekijk voorraad

Fiat Tipo

Fiat Tipo nu tot € 2.000 voordeel!

Met de Fiat Tipo Hatchback, Sedan en Stationwagon stapel je nu voordeel op voordeel. Niet alleen profiteer je nog van het lage BPM-tarief, u krijgt ook tot 2.000 euro extra voorraadvoordeel!

Inruilvoorstel ProefritBekijk voorraad

Voorwaarden:

De actie is geldig t/m 31 augustus 2018 en bij aankoop van een nieuw, ongeregistreerd model bij Fiat-dealer Mobility Group Haaker in Heemstede. De getoonde afbeelding kan afwijken van het werkelijke product. Prijswijzigingen en typefouten voorbehouden.

Deze actie is verlopen

Bekijk hier een overzicht van de actuele acties bij Mobility Group Haaker.

Fiat BPM voorraadvoordeel
Neem contact met mij op