Prijs nieuwe model vanaf:€ 15.735,-

Leaseprijs vanaf: € 209,- per maand

Zoek een Fiat 500 op voorraad

Nieuw Occasion Totale voorraadlijst

EEN BEETJE ONDEUGEND

fiat 500 impressie

Het vrolijke gezicht van de 500 heeft ondeugende trekjes gekregen. Zijn nieuwe front oogt wat brutaler, dankzij de nieuwe profileringen, de dubbele horizontale sierstrip en de voorbumper met driedimensionale grille.

De nieuwe poly-elliptische koplampen lijken je uitdagend aan te kijken en in het donker zelfs een knipoog te geven. De nieuwe cirkelvormige led-dagrijlichten geïnspireerd op de ‘0’ in het 500-logo maken hem al van veraf herkenbaar: nog mooier, nog kordater, nog meer 500.

SECOND SKIN COLLECTIONsecond skin 500

De 500 is onbetwist de meest trendy kleine auto. De 500 onderstreept die status met een speciale collectie ‘Second Skins’: zes sets om de 500 elegant, fantasierijk, vrolijk of met humor aan te kleden.

Niets is daarbij aan het toeval overgelaten: elke set wordt gecombineerd met specifieke carrosseriekleuren en is verkrijgbaar in twee uitvoeringen: SMALL (alleen taillelijn) en MEDIUM (wrapping van het gehele bovenste deel van de auto vanaf de taillelijn).

KARAKTER UIT ZICH IN DE DETAILSdetails achterlicht 500

Zoals de nieuwe verchroomde sierstrip op de achterbumper waarin het mistachterlicht en achteruitrijlicht zijn opgenomen. Of de nieuwe achterlichtunits die een omlijsting op de carrosserie vormen waarin de achterlichten, remlichten en richtingaanwijzers zijn geïntegreerd.

Een unieke en gedurfde oplossing die laat zien hoe de 500 zich steeds weer weet te vernieuwen zonder zijn oorspronkelijke karakter te verliezen.

EEN EXTRA VLEUGJE KLASSEvelgen 500

Het karakteristieke profiel van de 500 is niet veranderd, maar heeft wel een vleugje extra klasse gekregen in de vorm van twee nieuwe typen lichtmetalen velgen: hoogglans zilver van 15 inch en geslepen matzwart van 16 inch.
Twee nieuwe carrosseriekleuren laten het nieuwe design van de 500 optimaal tot zijn recht komen: de hippe en zonnige rode pastellak Rosso Corallo en de verfijnde en exclusieve metaallak Bordeaux Opera.