Prijs nieuwe model vanaf:€ 13.190,-

Leaseprijs vanaf: € 229,- per maand

Zoek een Fiat Panda op voorraad

Nieuw Occasion Totale voorraadlijst

De nieuwe Fiat Panda heeft een rijke uitrusting gekregen en talrijke technische innovaties. Kies je voor een lage C02 uitstoot en zuinig brandstofverbruik, dan kies je voor de Panda. Het is tijd om je dromen concreet te maken, het is tijd voor de Fiat Panda.

De Panda staat voor je klaar

Zijn stoere, maar vriendelijke front, hoog geplaatste achterlichten en speels afgeronde achterste zijruitjes benadrukken zijn uitnodigende karakter. De Panda staat voor je klaar. Elke dag weer.

fiat-panda-edizione-cool_01

Absoluut comfortabel, ronduit stijlvol

De Panda is een niet te imiteren auto, omdat hij van meet af aan is ontworpen volgens het principe ‘vorm volgt functie’. En dat maakt hem ook zo uniek: zijn uiterlijk toont zijn ware karakter.

Ruimte voor van alles en nog veel meer

De Panda is ruim, ruimer dan je denkt. Een miljoen herinneringen, je boodschappentassen, je plannen, je kinderen, je dromen, je sportuitrusting, je vrienden: je kunt het zo gek niet bedenken, of het past in je Panda.

Klap de passagierstoel neer, strek je benen en ontspan. De ruimte in de Panda kun je indelen zoals je zelf wilt. Wel zo makkelijk, want soms heb je gewoon wat meer ruimte voor spullen nodig en soms wat meer plek voor jezelf of je vrienden.

  • In 2 ongelijke delen (60/40) neerklapbare achterbank
  • Tot tafel omklapbare passagiersstoel
  • Hoge middenconsole met handige opbergvakjes

binnenkant panda

Relax, je zit in een Panda

Rek je uit, maak het jezelf makkelijk en start de motor. Rijden moet je zelf, maar de rest kun je aan de Panda overlaten.

pennenhouder muntenhouder tissuehouder

  • Buidelvormig opbergvak in dashboard
  • Pennenhouder/muntenholder
  • Tissuehouder

De magische ‘squircle’

De effectiviteit van het vierkant (square) en oneindige mogelijkheden van de cirkel (circle) beschrijven samen de Panda in één woord: ‘squircle’.

Een vrolijke vorm, doeltreffend en speels, functioneel en beschermend.