Jeep Compass Longitude privéleasen

Jeep staat voor vrijheid, net als private lease! Met de Private Lease Deal voor de Jeep Compass Longitude, vanaf 525 euro per maand, heb je wel de lusten van een nieuwe auto maar niet de lasten.

Met private lease betaal je een vast bedrag per maand voor het gebruik van een auto. Daarmee betaal je alle vaste kosten en diensten die nodig zijn om zorgeloos te kunnen rijden. Dat past goed bij Jeep, het merk dat staat voor vrijheid. Vandaar dat het wederom een aantrekkelijke Private Lease Deal aanbiedt: de nieuwe Jeep Compass vanaf 525 euro per maand. Je wordt volledig ontzorgd door de dealer en betaalt alleen nog variabele kosten zoals benzine.

Het aangeboden contract heeft een duur van 60 maanden. Elk jaar kun je tot 10.000 km met de auto rijden. Zaken als aanschafprijs, all-riskverzekering, onderhoud, reparatie, motorrijtuigenbelasting en pechhulp vallen alle binnen de private leaseprijs. Jeeps leasemaatschappij Leasys heeft twee servicepakketten om desgewenst meer diensten af te nemen.

De Jeep Compass 1.3T 130 Longitude is standaard uitgerust met onder meer airconditioning, parkeersensoren achteraan, een start/stop-systeem, lichtmetalen velgen, lichtgetint zonwerend glas, cruise control en een verstelbare bestuurdersstoel. Omdat het om de geheel nieuwe Compass gaat (modeljaar 2021), profiteer je ook van de nieuwste infotainment-, rijhulp- en veiligheidssystemen.

Jeep Compass Longitude private lease

Tags: