MGH is de nieuwe officiële dealer van Jeep en Alfa Romeo!
Voor nieuwe auto’s, occasions en onderhoud kunt u nu in Heemstede terecht

Al 30 jaar is Mobility Group Haaker hét adres voor uw Italiaanse auto in Heemstede. De toevoeging van de mooie merken Alfa Romeo en Jeep vervult ons dan ook met trots. MGH is nu uw officiële dealer voor Fiat, Alfa Romeo, Jeep en Fiat Professional bedrijfswagens voor de regio Heemstede, Haarlem en Haarlemmermeer. Uiteraard blijft ook de trouwe Lancia-rijder bij ons van harte welkom.

Welkomstaanbieding:Gratis inspectie van uw auto

Rijdt u een Jeep of Alfa Romeo en bent u woonachtig in de regio Heemstede, Haarlem of Haarlemmermeer? Dan nodigen wij u graag uit voor een gratis inspectie van uw auto. Tevens ontvangt u van ons een welkomstgeschenk.

MAAK SNEL EEN AFSPRAAK

Alfa Romeo: Sportief rijplezier

Nu al vindt u in onze showroom de Alfa Romeo Giulia en Stelvio, twee nieuwe modellen die autorijden tot een feest verheffen. De Giulia biedt met zijn achterwielaandrijving een onversneden rijplezier en tegelijkertijd veel reiscomfort. Op zijn beurt is de Stelvio de best rijdende SUV die er is. Nooit eerder stuurde u zo’n grote auto zó zelfverzekerd van bocht naar bocht. Nog niet overtuigd? Beide Alfa’s zijn leverbaar met diverse motoren met vermogens tot wel 510 pk. Als dat geen feestje is?

Ervaar Alfa Romeo zelf:

Maak een proefrit

Jeep: Offroad onverslaanbaar

De elegante Alfa’s worden geflankeerd door stoere Jeeps. Van de compacte Renegade tot de stoere Compass en de compromisloze, gloednieuwe Wrangler. Wij heten u van harte welkom om deze nieuwe aanwinsten te bekijken onder het genot van onze goede, Italiaanse koffie.

Ervaar Jeep zelf:

Maak een proefrit

Alfa Romeo

Alfa Romeo bij MGH

Bekijk alle modellen

Jeep

Jeep bij MGH

Bekijk alle modellen