Meer info Jeep Gladiator uitrusting

In aanloop naar de showroomintroductie verstrekt Jeep meer informatie over het nieuwe model Gladiator. Wij zoomen in op de uitrusting.

De reeds te bestellen pick-up Jeep Gladiator verschijnt in de uitvoeringen Sport en Overland. Daarnaast brengt Jeep eerst de Launch Edition uit en in april ook nog de 80th Anniversary special edition. In plaats van een soft top (canvas dak) kun je een hard top bestellen in het zwart of in de kleur van de carrosserie. De body verschijnt in negen lakkleuren. Afhankelijk van de uitvoering staat het model op 17 of 18 inch grote wielen.

Infotainment en assistentiesystemen

Off-road fans zullen blij zijn dat het Premium Alpine-audiosysteem geheel bestand is tegen water en stof is. Het systeem heeft een subwoofer en draagbare speaker, die oplaadbaar is tijdens het rijden. Het Uconnect-multimediasysteem komt inclusief Apple CarPlay en Android Auto smartphone-connectiviteit. Je kunt kiezen voor een 7,0 of 8,4 inch touchscreen. Dankzij de Uconnect Box heb je aan boord altijd verbinding met het internet. 

Een voorwaarts gerichte camera ondersteunt het on- en off-road rijden. Standaard wordt de Gladiator voorzien van een ParkView-achteruitrijcamera met dynamische lijnen. Daarnaast kun je allerhande extra rijhulpsystemen op de optielijst aanvinken. Denk aan een dodehoekmonitor, adaptieve cruise control met stop-functie, een noodremsysteem en detectie van andere voertuigen bij het achteruit rijden.

80th Anniversary edition

Het speciale model waarmee het jubileum van het Amerikaanse merk gevierd wordt, verschijnt met grijze accenten op de lichtmetalen wielen, grille en omlijsting van de mistlampen. Zijtredes en ‘fender flares’ worden toegevoegd. In de cabine zit je op zwarte, lederen zetels afgewerkt met stiksels. Standaard heeft deze editie het Uconnect 8,4-systeem inclusief navigatie, Keyless Enter ‘n Go, hemelbekleding en mooie vloermatten. Speciale badges in en op de auto ontbreken niet. Jeep Gladiator uitrusting:

Jeep Gladiator

Op zoek naar een bijzondere Jeep? Al eens naar de Jeep BRUTE gekeken?

Tags: