De Jeep Wrangler 4xe First Edition: reserveer ’em nu

De First Edition van de plug-in hybride Jeep Wrangler 4xe is nu te koop. Lees hier meer over de uitrusting, prijs en aflevertermijn.

Jeep opent de orderboeken voor de Wrangler 4xe, het plug-in hybride model waarmee je tot 50 km (WLTP) elektrisch rijden kunt. Belangrijker: met een aandrijflijn die het 4×4-systeem van de terreinbeul ‘naar een nog hoger niveau [tilt]’, zoals het merk belooft. Het introductiemodel First Edition is verkrijgbaar vanaf 80.990 euro. De aflevering wordt vanaf halverwege dit jaar verwacht. Mocht je geĆÆntereseerd zijn, dan kun je dit kenbaar maken – zonder een aanbetaling te hoeven doen – op een speciale website.

De Wrangler 4xe First Edition verschijnt in drie lakkleuren: Black, Granite Crystal grijs en Bright White. Tot de standaarduitrusting behoren 18 inch grote wielen, een ‘hard cover’ voor het reservewiel en full-led koplampen. Het Uconnect Nav-systeem met 8,4 inch touchscreen, een 7 inch TFT-display voor de batterijstatus en actieradius zijn eveneens aanwezig.

Daarnaast omvat de uitrusting stoelverwarming, Forward Collision Warning Plus, Blind Spot Monitoring, een achteruitrijcamera en parkeersensoren voor en achter. Er kan thuis opgeladen worden met de Mopar Easy Wallbox, bij een publiek laadpunt met de Mennekes-laadkabel. De Jeep-dealer kan je meer vertellen over de ideale laadoplossing in jouw situatie.

Jeep Wrangler 4xe First Edition

Tags: