1. Jeep Avenger uitgeroepen tot ‘Auto van het Jaar 2023’

  - 19 januari 2023

  De nieuwe Jeep® Avenger, het eerste volledig elektrische model (BEV) van het merk, is uitgeroepen tot Europese Auto van het Jaar 2023. De compacte Jeep Avenger is het eerste model van Jeep die deze prestigieuze prijs wint sinds deze competitie 60 jaar geleden voor de eerste keer werd georganiseerd.

  Lees meer
 2. Alles over de nieuwe elektrische Jeep Avenger

  - 19 oktober 2022

  Ontdek de nieuwe volledig elektrische Jeep Avenger bij MGH. Be the first, reserveer nu vrijblijvend de Jeep Avenger 1st Edition en verzeker jezelf van 2.950 […]

  Lees meer
 3. Jeep Grand Cherokee 4xe Exclusive Launch Edition

  - 18 februari 2022

  De nieuwe Jeep Grand Cherokee 4xe maakt zijn debuut met de Exclusive Launch Edition, een versie gebaseerd op het Summit Reserve topmodel, met 21 inch […]

  Lees meer
 4. Jeep Grand Cherokee

  De nieuwe Jeep Grand Cherokee

  - 7 februari 2022

  Nu beschikbaar bij de officieel Jeep-dealer Mobility Group Haaker. De volledig nieuwe Jeep Grand Cherokee! Een ultieme combinatie van off-road prestaties en pure luxe. De […]

  Lees meer
 5. Jeep Renegade en Compass nu als e-Hybrid

  - 20 januari 2022

  Het nieuwe hybride systeem e-Hybrid debuteert op de Jeep Renegade en Compass. In wezen een milde hybride, zijn hiermee diverse ‘puur elektrische’ functies mogelijk. Er verschijnt tevens een duurzame introductieversie, de Upland.

  Lees meer
 6. Jeep Wrangler 2022

  Jeep Wrangler: aanscherping modeljaar 2022

  - 7 december 2021

  Deze maand kun je de Jeep Wrangler voor modeljaar 2022 bestellen. Voortaan is deze alleen nog te bestellen met ‘4xe’ plug-in hybride aandrijflijn. Daarnaast zijn er verbeteringen op het vlak van multimedia, rijassistentie en zijn er nieuwe opties.

  Lees meer
 7. Jeep Compass

  Jeep presenteert de nieuwe Compass

  - 6 april 2021

  Jeep heeft de nieuwe Compass gepresenteerd. Met een vernieuwd uiterlijk, volledig nieuw interieur en de laatste technologie is de Compass weer helemaal bij de tijd.

  Lees meer
 8. Jeep Gladiator

  Meer info Jeep Gladiator uitrusting

  - 1 maart 2021

  In aanloop naar de showroomintroductie verstrekt Jeep meer informatie over het nieuwe model Gladiator. Wij zoomen in op de uitrusting.

  Lees meer
 9. Jeep Wrangler 4xe

  De Jeep Wrangler 4xe First Edition: reserveer ‘em nu

  - 25 januari 2021

  De First Edition van de plug-in hybride Jeep Wrangler 4xe is nu te reserveren. Lees hier meer over de uitrusting, prijs en aflevertermijn.

  Lees meer
 10. Jeep Gladiator arriveert in Europa

  - 12 januari 2021

  Deze maand nog arriveert de Jeep pick-up Gladiator op het Europese vasteland. De orderboeken zijn al open.

  Lees meer