Fiat 500E Private Lease voordeel

De meeste elektrische Fiat 500E-modellen kun je nu met private lease voordelig rijden. Het all-in maandbedrag begint al bij 329 euro per maand. 

Een elektrische auto rijden hoeft je niet de hoofdprijs te kosten. Zeker niet nu Leasys, de leasemaatschappij van Fiat, een aantal bijzondere aanbiedingen heeft. Ga tijdig een nieuw private leasecontract aan voor de duur van 60 maanden en het kilometrage van 7.500 km/jaar. Het voordelige ‘Budget’ maandtarief voorziet in alle vaste kosten en diensten. Dit zijn je mogelijkheden. 

Lease de instapuitvoering Fiat 500E Action Berlina voor de bodemprijs vanaf 329 euro per maand inclusief btw. Of privélease het topuitrustingsniveau 500e Icon Berlina, dat is nu al mogelijk vanaf 435 euro per maand. 

Kies je een elektrische Fiat 500 uit voorraad, kijk dan eens naar de volgende modellen. De 500E 3+1 (met handige instap) is in Passion-uitvoering privé te leasen vanaf 402 euro per maand, als Icon vanaf 406 euro per maand. Wil je private lease van de 500E Cabrio (met canvas roldak), profiteer dan van de actieprijs vanaf 414 euro per maand voor de Passion of 418 euro per maand voor de Icon. Voor deze voorraadmodellen geldt ‘op = op’. 

Op Leasys Private Lease-aanbod is het Keurmerk Private Lease van toepassing. De Fiat-dealer vraagt het leaseproduct voor je aan en voert alle diensten uit. Vraag de dealer ook naar de uitbreidingsmogelijkheden. 

Tags: