Ontdek de Fiat Tipo

De nieuwe Tipo geeft je zo veel! Voor zo weinig! Een rijk gevoel, zonder te veel uit te geven. Ontworpen om te voldoen aan uw wensen. Dat is wat wij nu 'Typisch Tipo' noemen. Veel ruimte, veel comfort: dát was de opdracht voor de ontwerpers. En daarin zijn ze glansrijk geslaagd.

Prijs vanaf:
€ 22.190,-
Private lease vanaf:
€ 372,- per maand
Bekijk de prijslijst

Alle ruimte die je in je leven nodig hebt in een dynamische, eigentijdse en praktische auto. Hoe moeilijk kan het zijn om voor de Tipo te kiezen?

Het interieur van de Fiat Tipo onderscheidt zich door een zeer hoog comfortniveau. Niet alleen door zijn ruimte, maar ook omdat het beschikt over vijf volwaardige zitplaatsen. Stap in en overtuig jezelf!

Sluit je smartphone aan! Via Bluetooth, de USB-aansluiting of de Aux-ingang kun je nu je smartphone koppelen aan het Uconnect LIVE-systeem van de Fiat Tipo. Vanaf het touchscreen op het dashboard heb je dan niet alleen toegang tot je eigen playlists maar ook tot het laatste wereldnieuws. Gewoon met een paar vingerbewegingen op het scherm, de toetsen op het stuurwiel of met spraakcommando's.

Fiat Tipo