Jeep Compass met nieuwe 1.3 FireFly-motor

Zuiniger, schoner en krachtiger

De nieuwe Jeep Compass met nieuwe 1.3 benzinemotor is gearriveerd in onze showroom! Die is krachtiger, verbruikt minder brandstof en stoot minder CO2 uit. Hij staat klaar om getest te worden! Kom langs en ervaar deze nieuwe motor in de prachtige Jeep Compass.

In navolging van de Renegade presenteren we in de Compass de gloednieuwe 1.3 FireFly benzinemotor. Deze is krachtiger dan de 1.4 MultiAir-motor die hij vervangt. Bij weinig toeren is er al veel trekkracht beschikbaar, waardoor u comfortabeler en meer ontspannen rijdt. Het lagere brandstofverbruik van deze hypermoderne motor is natuurlijk niet alleen fijn voor uw portemonnee, maar ook beter voor het milieu.

De nieuwe 1.3-motor komt in twee vermogensvarianten, met 130 pk en een handgeschakelde versnellingsbak en met 150 pk in combinatie met de comfortabele DDCT-automaat. Beide versies zijn vanaf nu verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen. U rijdt al in een Compass Sport 1.3 FireFly voor 31.990 euro.

Kom langs en ervaar zelf de voordelen van de nieuwe motor tijdens een uitgebreide proefrit. Wij hebben veiligheidsmaatregelen getroffen en u kunt dus met een gerust  hart naar onze showroom komen.

Bekijk de actuele voorraad Neem direct contact op

De Jeep Compass 1.3 FireFly eerst proefrijden? Maak direct een proefritafspraak


Jeep Compass met nieuwe FireFly 1.3 benzinemotor

Tags: