Mobility Group Haaker is nu ook Brute-dealer

Een Jeep voor wie de dingen graag net even anders doet

Met trots stellen wij aan u voor: Brute Jeeps. Mobility Group Haaker is vanaf nu officieel dealer van dit exclusieve merk, waarmee u een nieuwe dimensie geeft aan de iconische Jeep Wrangler.

Vanaf nu kunt u bij Mobility Group Haaker terecht voor de aankoop en service van Brute Jeeps. Dit exclusieve merk tilt de Wrangler naar een nieuw niveau. Brute staat voor alles wat de Wrangler heeft te bieden, maar dan krachtiger, exclusiever, unieker en stoerder. Met Brute maakt u van een Wrangler een volledig gepersonaliseerde auto.

Kom nu langs in onze showroom om alle mogelijkheden te bekijken van Brute. Maak kennis met de hoogwaardige leersoorten, talloze afwerkingsmogelijkheden, nieuwe dakconstructies, verfijnde details en unieke aankleding. Ook vertellen we u graag alles over het Brute Power & Sound upgradepakket, waarmee u tot 40 pk extra vermogen haalt uit de toch al krachtige motoren van de Wranger.

Omdat wij ook Jeep-dealer zijn, profiteert u bij ons van alle expertise die wij hebben met de verkoop en het onderhoud van dit Amerikaanse merk. Wij hebben alles in huis om uw Brute Jeep in optimale conditie te houden.

Bekijk de actuele voorraad Neem direct contact op

Meer informatie? Lees meer over Brute

BRUTE Jeep Dealer


Brute

Tags: