Prijzen Jeep Renegade en Compass 4xe

Je kunt ze bestellen, de plug-in hybride ‘4xe’-modellen van de Jeep Renegade en Compass. Beide komen in drie uitrustingsvarianten. Hier lees je hoeveel geld voor elk gevraagd wordt.

Jeep neemt de Renegade 4xe en Compass 4xe in de verkoop. Met deze stekkerhybrides kun je (volgens WLTP) tot 52 km volledig elektrisch rijden, uitgezonderd de offroadversie Trailhawk. Naast deze uitvoering kun je de twee modellen bestellen in het uitrustingsniveau Limited Business of de luxe S. Alle komen met vierwielaandrijving. De hybrides beschikken over 190 of 240 pk vermogen. 

Uitrusting

Je koopt de Renegade 4xe in Limited Business vanaf 42.990 euro. Standaard zijn onder meer de 6-trapsautomaat, Selec-Terrain System 4WD Low, Hill Descent control, 17 inch lichtmetalen wielen, verwarmde stoelen voorin, lederen bekleding, automatische bi-zone airco, navigatie en infotainment. Extra op de Trailhawk zijn bijvoorbeeld beschermplaten, offroad-banden en de Sport en Rots Modus voor het Selec-Terrain System. Bovenop de standaarduitrusting krijgt de Renegade 4xe S donkergetinte ramen achter mee, dakrails, dodehoekwaarschuwing, 2 inch grotere banden en een Full Led pack. 

De Jeep Compass is verkrijgbaar vanaf 46.490 euro, voor de Limited Business. Die wordt geleverd met lederen bekleding op 8-voudig elektrisch te verstellen stoelen met geheugenfunctie voorin, het Winter Pack en veel accessoires van de vergelijkbare Renegade. Hetzelfde geldt voor de Compass Trailhawk. Het topuitrustingsniveau S heeft een Alpine premium audiosysteem met negen speakers en een subwoofer, een elektrisch bedienbare achterklep, zwarte hemelbekleding en meer extra’s. 

Prijzen plug-in hybride Jeeps
Model Uitvoering Uitrustingsniveau Prijs vanaf
Renegade 4xe 190 Plug-in Hybrid Electric  Limited Business 42.990 euro
  4xe 240 Plug-in Hybrid Electric Trailhawk 43.990 euro
  4xe 240 Plug-in Hybrid Electric S 44.990 euro
Model Uitvoering Uitrustingsniveau Prijs vanaf
Compass 4xe 190 Plug-in Hybrid Electric Limited Business 46.490 euro
  4xe 240 Plug-in Hybrid Electric Trailhawk 46.990 euro
  4xe 240 Plug-in Hybrid Electric S 47.990 euro

In bovenstaande tabel vind je alle prijzen. De 4xe-Jeeps worden standaard met twee laadkabels geleverd: een met Schuko-stekker voor laden aan een gewoon huis-, tuin en keuken-stopcontact, plus een Mennekes-kabel voor gebruik bij openbare laadpunten of aan een Wallbox. 

Jeep Renegade en Compass 4xe

Jeep Renegade en Compass 4xe

Tags: