Jeep Compass met nieuwe 1.3 FireFly-motor

Zuiniger, schoner en krachtiger

In het voorjaar verwachten wij de Jeep Compass met nieuwe 1.3 benzinemotor. Die is krachtiger, verbruikt minder brandstof en stoot minder CO2 uit. Wilt u als een van de eersten rijden in deze nieuwe versie? Laat dan uw gegevens achter, wij nemen dan contact met u op zodra de auto bij ons in de showroom staat.

In navolging van de Renegade presenteren we in de Compass de gloednieuwe 1.3 FireFly benzinemotor. Deze is krachtiger dan de 1.4 MultiAir-motor die hij vervangt. Bij weinig toeren is er al veel trekkracht beschikbaar, waardoor u comfortabeler en meer ontspannen rijdt. Het lagere brandstofverbruik van deze hypermoderne motor is natuurlijk niet alleen fijn voor uw portemonnee, maar ook beter voor het milieu.

De nieuwe 1.3-motor komt in twee vermogensvarianten, met 130 pk en een handgeschakelde versnellingsbak en met 150 pk in combinatie met de comfortabele DDCT-automaat. Beide versies zijn vanaf het voorjaar verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen. U rijdt al in een Compass Sport 1.3 FireFly voor 31.990 euro.

We verwachten de Compass 1.3 FireFly binnenkort in de showroom. Wij nemen graag contact met u zodra we de eerste auto binnen hebben, zodat u zelf de voordelen van de nieuwe motor kunt ervaren tijdens een uitgebreide proefrit.

Ik ben geĆÆnteresseerd in de Jeep Compass met nieuwe 1.3 FireFly-motor

Neem contact met mij op.

  • Dit veld is voor validatie doeleinden en moet ongewijzigd blijven.

Jeep Compass met nieuwe FireFly 1.3 benzinemotor


Tags: