1. Fiat Ducato kan nu tot zeventien personen vervoeren

  - 15 december 2017

  Fiat introduceert de Ducato Minibus. Er komen twee versies: met veertien en zeventien stoelen, verdeeld over vier of vijf zitrijen.

  Lees meer
 2. Nieuwe Jeep Wrangler komt najaar 2018 naar Nederland

  - 30 november 2017

  Jeep heeft op de autoshow van Los Angeles de nieuwe Wrangler voor het eerst aan het publiek laten zien. Dat is ook het moment om bijna alle informatie over de auto naar buiten te brengen, nadat we eerder al een aantal foto’s voorgeschoteld kregen. Liefhebbers in Nederland moeten nog even geduld hebben, het duurt nog bijna een jaar voordat de nieuwe Wrangler deze kant op komt.

  Lees meer
 3. Jeep Grand Cherokee Night Eagle

  - 30 november 2017

  Duistere looks en een sportieve uitstraling, dat zijn de kenmerken van de Jeep Grand Cherokee Night Eagle. Een gelimiteerde uitvoering met speciale uitrusting.

  Lees meer
 4. Wintercheck Fiat en Jeep

  - 29 november 2017

  Het is nu tijd voor een Wintercheck van je Fiat of Jeep. De dealer vult gratis vloeistoffen bij. Ben je in het bezit van de ServicePlus Pas dan is de inspectie geheel gratis. Ook ontvang je een gratis voordeelgids.

  Lees meer
 5. Voorraadvoordeel Jeep Cherokee

  - 29 november 2017

  Bij de Jeep-dealers staan voorraadmodellen van de Cherokee die je bijna direct kunt rijden. Op geselecteerde modellen ontvang je ook nog eens tot 4.200 euro korting.

  Lees meer
 6. WINTERCHECK

  - 23 november 2017

  De winter komt er weer aan. Maak snel een afspraak bij MGH voor een wintercheck en ga comfortabel en veilig de weg op. Deze wintercheck wordt voor slechts € 12,95 voor u uitgevoerd en is GRATIS voor ServicePlus Pas-houders. Uw auto is klaar terwijl u wacht!

  Lees meer
 7. Interieur Jeep Wrangler nu ook te zien

  - 10 november 2017

  Jeep laat ons binnengluren met een foto van het interieur van de nieuwe Wrangler. Er sijpelen steeds meer weetjes door over de nieuwe generatie terreinwagen. Zo verschijnt de Wrangler ook als hybride.

  Lees meer
 8. Fiat Fullback Cross voor bedrijven en particulieren [Update]

  - 9 november 2017

  ‘Er is meer in het leven dan werk’ luidt de slogan voor de debuterende Fiat Fullback Cross. De pick-up is terreinwagen, trekauto en lifestylemodel in één. Deze zal daarom te koop worden aangeboden als bedrijfswagen én personenauto.

  Lees meer
 9. Private Lease Jeep Renegade

  - 2 november 2017

  In plaats van de Jeep Renegade kopen kun je deze met private lease all-inclusive rijden vanaf 399 euro per maand. Elk jaar weer 10.000 kilometer.

  Lees meer
 10. Lage rente bij Jeep

  - 2 november 2017

  De Jeep Wrangler Unlimited of Grand Cherokee kunnen al worden gefinancierd met een actierente van 1,99 procent. Wie een lange looptijd wilt betaalt toch maar 3,99 procent.

  Lees meer