Jeep Compass nu met 3.000 euro Award-voordeelWij vieren feest, u profiteert

Mobility Group Haaker heeft de Best Dealer Award gewonnen en daar zijn we trots op. Om dat te vieren geven we nu heel veel voordeel op de Jeep Compass, tot wel 3.000 euro! Profiteer snel, want op is op.

Het is feest bij Mobility Group Haaker! Wij zijn uitgeroepen tot de beste Jeep-dealer van Nederland en daarom hebben we speciaal voor u Jeeps Compass ingekocht met veel korting. Die korting, die berekenen we door aan u. Award-voordeel noemen we dat. En dat kan oplopen tot maar liefst 3.000 euro!

De ingekochte auto’s hebben verschillende kleuren, uitvoeringen en versnellingsbakken, dus er is altijd wel een Compass die bij uw wensen past. Zo hebben we de Compass Longitude met Business Pack, die is uitgerust met onder meer Uconnect infotainmentsysteem met 8,4 inch aanraakscherm, navigatie en Apple CarPlay. Ook 17 inch lichtmetalen wielen, airconditioning met climate control en een achteruitrijcamera zijn standaard.

Misschien gaat u liever voor de stoere Compass Night Eagle, met rijke uitrusting en hoogglans zwarte sierelementen. Wilt u maximaal voordeel? Kies dan voor de luxe Compass Limited, die bovendien verkrijgbaar is met comfortabele en geavanceerde negentraps automaat.

Wat is uw auto waard?


Jeep Compass nu met 3.000 euro Award-voordeel
Maak direct een proefrit!

Kom nu naar onze vestiging in Amsterdam of Heemstede en maak een proefrit in de Compass van uw dromen. Het Award-voordeel is tijdelijk, dus profiteer nu!

Snel een afspraak maken!


Impressie

Neem contact met mij op over een
Jeep Compass* Verplicht