Compacte elegantieDesign

De nieuwe Tipo geeft je zo veel! Voor zo weinig! Een rijk gevoel, zonder te veel uit te geven. Geniet van z’n rijke standaarduitrusting, enorme ruimte en heerlijke comfort. Typisch Tipo!

BESCHEIDEN ELEGANTIE

Met z’n lengte van maar liefst 4 meter 37 (!) geeft deze eigentijdse, krachtige en praktische auto jou, en jouw gezin, alle ruimte. Zo eenvoudig is het. En zo aantrekkelijk inderdaad!

KRACHTIGE UITSTRALING

Eigentijdse, krachtige vormgeving. Van opvallende LED verlichting tot de in het oog springende, horizontale grille met verchroomde details. En dan die strakke lijnen van de motorkap, naar het dak, naar de achterspoiler. In de Tipo Hatchback komen alle elementen elegant en harmonieus samen. En zorgen bij elkaar voor de krachtige Tipo-uitstraling

Ruimte en vrijheidInterieur en comfort

FIAT TIPO GEEFT U ALLE RUIMTE

De Fiat Tipo Hatchback is ontworpen met het oog op optimaal comfort en maximale ruimte. Voor zowel bestuurder als passagiers. Kijk maar naar z’n interieur dat gemakkelijk plaats biedt aan vijf volwassen personen. En bovendien heel veel opbergruimtes. Want de Tipo pakt uit met een totaal volume van 12 liter. Wat een ruimte! Voor alles en iedereen.

ALLES ONDER CONTROLE

Het stuur, de pedalen en de bestuurdersstoel zijn perfect op elkaar afgesteld en zorgen voor een comfortabele en ergonomische rijhouding. Dat zit wel goed dus en u heeft alles onder controle met een enkele aanraking.

NOOIT MEER PASSEN EN METEN. HET PAST GEWOON!

Bij de Tipo Hatchback staat functionaliteit voorop. Het moet vooral praktisch en handig zijn. Daar is de kofferbak een goed voorbeeld van. Die biedt met liefst 440 liter de meeste ruimte in z’n klasse. Dus alles past!

VIJF COMFORTABELE STOELEN MET DE WERELD AAN JE VOETEN

De Fiat Tipo Hatchback biedt vijf comfortabele, ondersteunende, ergonomische stoelen, in stof of leer. Neem lekker plaats en geniet van het uitzicht. Van het gemak. En van ongekend veel beenruimte. Je heeft de wereld aan uw voeten!

DAT ZIT WEL GOED!Technologie en functionaliteit

INSTAPPEN EN WEGWEZEN!

Stap in de Fiat Tipo en maak aangenaam kennis met het nieuwste van het nieuwste. Veel plezier met de Uconnect™ 7-inch HD LIVE-tablet. Voor topkwaliteit entertainment. Voor muziek streamen van TuneIn en Deezer. En voor de volledige controle over waar je naartoe gaat met achteruitrijcamera en TomTom navigatie met 3D-kaarten. Iedereen is er weg van!

INTELLIGENTE ENERGIE

Van de 1.4 95pk benzine tot de 1.6 liter MultiJet 120pk diesel, biedt de Fiat Tipo hatchback je de juiste oplossingen voor de beste prestaties. En dat met een brandstofverbruik vanaf slechts 3.4 l/100 km en een uitstoot vanaf 89 G/KM CO2. Dat is slim!

VOOR ALLE ZEKERHEID

Geruststellend veilig. Dat is de Fiat Tipo Hatchback die dankzij de (optionele) adaptieve cruise control, altijd op veilige afstand van de auto voor je blijft. En dankzij de (optionele) volledige remcontrole, die bij noodgevallen automatisch remt, ben je verzekerd van nog meer bescherming. Voor jou en je gezin. Voor alle zekerheid!